Tuesday, December 21, 2010

Matam Of Ashura In Malay Language 2

Temuramah TV Hijrah 1

Temuramah TV Hijrah 2

Dr Faisal Tehrani: Hantar Penerjun Syiah Ke Sukan Olimpik 2012!

Dr Faisal Tehrani: Hantar Penerjun Syiah Ke Sukan Olimpik 2012!: "Saya ingin merujuk berita yang dilaporkan oleh Berita Harian 2010/12/17 tentang pencabulan hak asasi minoriti syiah di Gombak, minggu lepas...."

Hati Ahmadi: Muharram di Qom

Hati Ahmadi: Muharram di Qom: "Dalam kedinginan 10°C, anak kecil itu dijulang ke udara. Di tengah kerumunan massa, ia tak menangis. Sembari dibaluti kain puteh, seperti ka..."

Hati Ahmadi: Sambutan Asyura di Afrika

Hati Ahmadi: Sambutan Asyura di Afrika

Hati Ahmadi: Syiah di Malaysia

Hati Ahmadi: Syiah di Malaysia: "Ini adalah gambar2 dipercayai pengikut Syiah kat Malaysia yang sedang menyambut Hari Asyura. Takde pisau, rantai dan takde darah2 pun! ..."

Hati Ahmadi: Adakah Mereka Sesat?

Hati Ahmadi: Adakah Mereka Sesat?: "Menarik juga mengikuti berita Syiah ditangkap ni. Ada lagi yang hantar gambar ni..katanya ini juga pengikut Syiah yang bebas menunaikan ibad..."

Hati Ahmadi: Ajaran Syiah di Malaysia Sesat?

Hati Ahmadi: Ajaran Syiah di Malaysia Sesat?: "Hampir semua berita utama di akhbar harian hari ini menceritakan tentang penangkapan pengikut Syiah di Malaysia oleh JAIS. Ahmad pun pelik b..."

Dr Faisal Tehrani: Ahli Jawatankuasa PAS Pusat Cadang JAIS Berdialog ...

Dr Faisal Tehrani: Ahli Jawatankuasa PAS Pusat Cadang JAIS Berdialog ...: "Nampaknya bukanlah saya seorang simpatisan terhadap minoriti syiah di Malaysia. Kenyataan peguam dan Ahli Jawatankuasa PAS Pusat, MOHAMED HA..."